Blog

ik maak jouw handen mooi

Vrolijk de zomer in

Nu we eindelijk weer meer vrijheden krijgen, mogen onze handen ook weer gezien worden. Daarbij passen vrolijke zomerse combinaties met felle kleuren en contrasten, met hier en daar een glamoureuze glitter. Zullen we een terrasje pakken? Deze nagels zijn gemaakt met acryl, daar heb je lang plezier van.

Naughty Nails? Dit zijn naughty nails.

Vraagt u zich af wat we nu precies bedoelen met “naughty nails”? Nou, dit bijvoorbeeld. Origineel, artsy, verleidelijk! Dankjewel Neeke van ‘t Land en Groningen voor je komst naar de studio waar Maggy deze nagels voor jou creëerde.

De nieuwe zomerkleuren zijn binnen

De nieuwe nagelkleuren voor de zomer van 2020 zijn binnen, en we zijn ze nu aan het uitproberen? Wilt u even komen kijken wat we in de collectie hebben? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op via telefoon / WhatsApp 06 16 16 06 08.

Gellak aanbrengen op nagels

Uw nagels netjes verzorgd met eerste kwaliteit gellak – zonder verlenging. Ook mogelijk in combinatie met nail art.

Plexiglas screen geïnstalleerd!

We schreven al eerder dat Naughty Nails voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. Maar we hebben de veiligheid naar een nog hoger niveau getild door het installeren van een plexiglas screen tussen klant en nagelstyliste.

Naughty Nails: heropening 12 mei 2020

Vandaag – 12 mei 2020 – heropen ik mijn “home studio” – bekend onder de naam Naughty Nails – in De Wijert. U kunt weer afspraken maken (bel of app 06 16 16 06 08). Door de overheid is het sinds 11 mei weer toegestaan voor nagelstylistes om aan het werk te gaan. U bent…
Lees meer

Hoe zit dat nou met winst en zo?

Een vaste hand, materialenkennis en creativiteit zijn een paar van de eigenschappen die je nodig hebt om een nagelstudio te beginnen. Maar… je moet ook vooral goed kunnen rekenen. Want er komen heel wat kosten kijken bij zo’n bedrijf. Om eens te laten zien, hierbij een overzicht wat er met uw geld gebeurt als u…
Lees meer

Naughty nails doet nu ook acrylnagels

Naast gelnagels plaatsen wij nu ook acrylnagels. Het voordeel van acrylnagels is dat ze sterker zijn dan gelnagels, en langer goed blijven.

Feestelijk nageldesign: black & white

Nail artist Maggy maakte voor een van onze klanten nagels voor de Kerstvakantie. Zwart met wit. Handgemaakt nail art.

Kerstnagels

Prachtige nagels in kerstsfeer? Dat kan. Complete nagelset inclusief verlenging en glitter gellak, voor 40 euro. Kies uit diverse soorten en kleuren glitter.