Blog

onze nagelstylistes maken jouw handen mooi

Feestelijk nageldesign: black & white

Nail artist Maggy maakte voor een van onze klanten nagels voor de Kerstvakantie. Zwart met wit. Handgemaakt nail art.

Kerstnagels

Prachtige nagels in kerstsfeer? Dat kan. Complete nagelset inclusief verlenging en glitter gellak, voor 40 euro. Kies uit diverse soorten en kleuren glitter.

Openingsaanbieding. Gellak op nagels € 20

WIJ VIEREN DE OPENING VAN ONZE NAGELSTUDIO met een bijzonder gulle aanbieding. Volledige gellak nagelbehandeling in de door u gewenste kleur, voor 20 euro. Kom kennismaken in onze studio in de Multatulistraat 20 in De Wijert en gun uzelf dit plezier. (Wel even afspraak maken graag).

Onze studio is geopend!

Vandaag, 9 november 2019, hebben we onze studio geopend! Eerder dan verwacht, vanwege de vele reacties. Maggy en Yovka zijn er klaar voor. In onze professioneel uitgeruste studio gaan wij u blij maken met prachtige nagels. Kom je ook eens langs voor een kennismaking? Dan kun je kiezen wat bij jou past en als je…
Lees meer

Modellen gezocht voor nail art

Tijdens de opstartfase van ons bedrijf zoeken we diverse modellen om onze designs te testen. De behandeling duurt wat langer dan normaal, je maakt mee hoe een design tot stand komt en je krijgt natuurlijk een VIP-behandeling. Neem even contact op via info@naughtynails.nl als je hierin interesse hebt.

Maak nu online je afspraak bij Naughty Nails

Je kunt vanaf nu online je afspraken boeken bij Naughty Nails. Ga naar naughtynails.nl/afspraken, kies het soort afspraak en een beschikbaar tijdstip, vul je gegevens in en klaar! We zien je snel.

Binnenkort in Groningen

Vanaf 1 januari 2020 in Groningen: NAUGHTY NAILS.Amazing nail art. Lokatie: De Wijert. Nadere info volgt.